Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝ ΤΟΝ "ΟΓΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΟΑΕΕ", ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ...

Που ισχυρίζεται αθυρόστομα ότι οι συντάξεις στην Ελλάδα από τούδε και στο εξής, με την προδοτική και μνημονιακή Κυβέρνηση των αυτοκολλήτων του Πορνοδουνουτού, θα βγαίνουν σε 3 μήνες!..  Με αγάπη και φιλάκια....

************

@#%$@  Γ. @#%$@                                     
@#%$@  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - 630 73

Ημερ/νία:      26/6/2013    

                                   
ΠΡΟΣ:
"ΟΓΑ" ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ/ΓΗΡΑΤΟΣ
Προϊστάμενο Γραφείου, ΧΑΡΙΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 63, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 54453


Αξιότιμε κ. Δημητριάδη,
Το τελευταίο επίσημο ενημερωτικό σας έγγραφο που έχουμε στα χέρια μας σχετικά με την σύνταξή μας που άρχισε από την 1η Ιανουαρίου του 2010 (πριν 3,5 χρόνια), είναι στις 14-11-2011. Περίπου δυο χρόνια μετά. Με το οποίο μας πληροφορείτε, ότι δεν μπορείτε να μας καταβάλλετε την σύνταξή μας, η οποία άρχισε από 1-1-2010. 
Με αριθ. πρωτ. 908/24-1-2013 έγγραφο της ανταποκρίτριας ΟΓΑ
@#%$@  κ. @#%$@, σας στείλαμε το χαρτί διακοπής επιτηδεύματος ΔΟΥ Λαγκαδά από 30-6-2011.
Στον φάκκελό μας, έχετε περαιωμένη διαδοχική σύνταξη ΙΚΑ, σχεδόν από τις αρχές του 2010. Που σημαίνει, ότι εσείς παίρνετε χρήματα + νομίμων τόκων από το ΙΚΑ για λογαριασμό μας εδώ και 3,5 χρόνια, αλλά δεν μας τα αποδώσατε ΠΟΤΕ.
Ο ΟΓΑ μας οφείλει από 1-1-2010 έως 30-6-2011, μειωμένη; σύνταξη + νομίμων τόκων 1,5 χρόνο, και από 30-6-2011 ολόκληρη την σύνταξη + νομίμων τόκων έως σήμερα 26-6-2013. Δηλαδή, άλλα 2 χρόνια.
Πριν λίγες μέρες, με αόριστες διαδόσεις προς τρίτους  της ανταποκρίτριάς σας στα
@#%$@  κ. Άννας Πανταζή, και ενώ περιμέναμε για δύο περίπου χρόνια κάποια γραπτή σας ενημέρωση, μάθαμε ότι δεν αλληλογραφείτε πλέον επίσημα με τους πολίτες-συνταξιούχους σας, και ότι δεν θα μας πληρώσετε ΠΟΤΕ την σύνταξη, εάν δεν τακτοποιήσουμε την εκκρεμότητα που έχουμε με τον ΟΑΕΕ. Την ίδια μέρα, 20-6-2013, διαπιστώσαμε επίσημα στον ΟΑΕΕ Πολυγύρου από την Αναπληρώτρια διευθύντρια, ότι ο φάκελός μας εκεί, χωρίς καμία ουσιαστική έλλειψη μπήκε στο αρχείο -και χωρίς καμιά απολύτως ειδοποίηση- αφού κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν!
Εμείς από τον ΟΑΕΕ, αν πάρουμε σύνταξη, θα πάρουμε 15-20 ευρώ τον μήνα.

Ο κύριος και καταληκτικός συνταξιοδοτικός μας φορέας, κατόπιν προσωπικής μας επιλογής είστε εσείς. ΔΕΝ έχουμε καμιά απολύτως, οικονομική διαφορά μαζί σας, και σας καταβάλλαμε ΟΛΕΣ τις εισφορές μας ορθώς και εμπροθέσμως. Σε όλους τους άλλους Έλληνες μικτά ασφαλισμένους, ο κύριος ασφαλιστικός τους φορέας, καταβάλλει ΑΜΕΣΩΣ τις συνταξιοδοτικές του εισφορές. Εσείς, μας το αρνείστε εδώ και 3,5 χρόνια! Ειλικρινά, δεν ξέρουμε από ποια Ελληνική νομοθεσία ορμώμενοι, το κάνετε αυτό!
Εάν μέσα σε 20 μέρες από λήψεως της παρούσης. Δεν μας καταβάλλετε την Σύνταξη που μας οφείλετε εδώ και 3,5 χρόνια (ΟΓΑ + ΙΚΑ) + νομίμων τόκων χωριστά, χωρίς καμιά άλλη προειδοποίηση, θα σας καταγγείλουμε με μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα για:

  • Παράβαση καθήκοντος.
  • Παράνομη κράτηση Δημοσίου χρήματος (ΥΟΙΚ, προς εσάς, για εμάς).
  • Υπεξαίρεση Δημοσίου χρήματος (ΥΟΙΚ, προς εσάς, για εμάς).
Και, ελάτε εσείς στο δικαστήριο, να ισχυριστείτε όλα αυτά τα φαιδρά, που ισχυρίζεστε για τον ΟΑΕΕ
@#%$@
Με τιμή
@#%$@
3,5 χρόνια Απλήρωτος Συνταξιούχος του ΟΓΑ


*/*

@#%$@ 
@#%$@ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 630 73
======================

Ημερομηνία:   26-6-2013

ΠΡΟΣ:
ΒΑΤΖΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟ
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ "ΟΑΕΕ" ΠΛΥΓΥΡΟΥ
63 100  - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ


Αξιότιμε κύριε  Βατζιά Ευθύμιε, 
Στις 20/6/2013 ήμέρα Πέμπτη  που σας αναζητήσαμε στο γραφείο σας για επείγουσα υπόθεσή μας, μάθαμε από την Αναπληρώτρια Διεθύντρια ότι θα λείπατε όλη μέρα (από την υπηρεσία), γιατί αρρώστησε ο πατέρας σας!..  Αλλά θα λείπατε και την άλλη μέρα Παρασκευή 21/6, πιθανότατα, γιατί το "3ήμερο του Αγίου Πνεύματος", το κάνατε 5μερο από την... σημαία!.. Ως συνήθως, γίνεται πάντα αυτό  στους Έλληνες Δημοσίους Υπαλλήλους.
Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια δεν μας εξυπηρέτησε, γιατί δεν είχε ιδέα της υποθέσεως, μας παρέπεμψε στις 25/6 σε σας, αλλά και όπως ομολόγησε με συντριβή ψυχής, η ίδια, ήθελε 10(!) μέρες για να ενημερωθεί στον φάκκελό μας, που ήταν πλήρης αλλά στο Αρχείο! Έχουμε δε, να πάρουμε έγγραφο δικό σας σχετικά με την συνταξιοδότησή μας ενημερωτικό, εδώ και κάτι χρόνια (συνταξιοδοτηθήκαμε από τον ΟΓΑ την 1/1/2010).
Η ανταποκρίτρια του ΟΓΑ στα
  @#%$@  @#%$@, σας έστειλλε υπηρεσιακά στις 25 Ιανουαρίου του 2013 περίπου, το χαρτί διακοπής επιτηδεύματός μας από την ΔΟΥ Λαγκαδά με ημερομηνία, η διακοπή, από 30/6/2011.  Με το χαρτί αυτό ο φάκκελός μας ήταν πλήρης.
Όμως, εσείς τον απαξιώσατε εντελώς, και τον κρατήσατε στο Αρχείο(!) 5 μήνες, χωρίς καμιά απολύτως ενημέρωσή μας.
Αυτό στοιχειοθετεί καραμπινάτη "Παράβαση Καθήκοντος"!.. Για την οποία επιφυλασσόμεθα να σας οδηγήσουμε στον Εισαγγελέα, ανεξαρτήτως επιλύσεως της υποθέσεώς μας.   


Με τιμή
@#%$@
Απλήρωτος Συνταξιούχος του ΟΓΑ  εδώ και 3,5 χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια: